mei 13, 2009

Planning our trip through the United States..

Filed under: Uncategorized — roei @ 11:22 am

Na een tijdje niks meer te laten hebben gehoord, hier dan weer een bericht over onze geweldige trip door de United States.
We hebben er allebei ontzettend veel zin in. Nadat we eerst de route hadden vastgelegd zijn we bij Arke reisbureau geweest om alles hotels te boeken.
Allereest hadden we het idee om een beetje basic te gaan en wat in goedkopere hotels te gaan verblijven. Maar na een aantal verhalen over hotels waar de hoeren en drugsverslaafden op de kamer naast je zitten, zijn we toch maar overgegaan op de wat betere hotels. Het uiteindelijk boeken van deze hotels was een huge problem. We zijn allebei op het tijdstip van aanvang van het reizen 17 en 18 en worden tijdens de reis 18 en 19;) De meeste hotels accepteren alleen maar ‘reisgezelschappen’ met minimaal 1 persoon die 21 jaar of ouder is.  Er is dus een hele periode over heen gegaan (van aanvragen bij de hotels) totdat we de definitieve boeking konden plaatsen. Uiteindelijk zijn we door deze ‘leeftijdsbarriere’ dus in de nog wat betere hotelklasse terecht gekomen.. alhoewel..in Las Vegas…Hieronder een overzicht van alle hotels:

New York – Pennsylvania hotel (5 nachten)

 

Washington DC – Georgetown Inn (3 nachten)

Las Vegas – Circus Circus (6 nachten) ^^  own attractionpark included 😉 !

San Francisco – Hotel Carlton ( 5 nachten)

 

Los Angeles –  Wilshire Grand (6 nachten)

 

Voor de rest zijn we van plan om tijdens de reis al kleine filmframenten en foto’s online te zetten, dus neem in die periode zeker voortdurend een kijkje op deze site! Tot aan ons vertrek zullen we ook nog samen wat berichten schrijven over onze plannen en overige voorbereidingen die we aan het treffen zijn voor onze vakantie! Nu eerst even zorgen dat we allebei slagen..

Roy

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: